Over ons

In 1988 begon ik te werken in het verzekeringskantoor van mijn vader. Ik had logopedie gestudeerd maar in die tijd was het nogal gebruikelijk dat een zoon in de voetsporen van zijn vader trad. Ik ‘rolde’ vrij onervaren in de wereld van de leningen, verzekeringen en beleggingen. Maar het fascineerde me meteen en ik begon me erin te verdiepen. Door de jaren heen leerde ik veel bij en zo bouwde ik heel wat ervaring op. In 1992 nam ik mijn vaders kantoor over en in 2003 verhuisden we naar Sijsele, wat intussen onze vaste stek geworden is.

Al meer dan 30 jaar begeleid ik intussen mijn klanten om de meest geschikte leningen, verzekeringen en beleggingen te zoeken. Ik doe dit nog altijd met evenveel passie en plezier als in het begin. Naast mijn eigen ervaring en gedrevenheid heb ik vandaag bovendien een extra troef. Ik kan rekenen op mijn trouwe, enthousiaste medewerkster Laury. Samen vormen wij een uitstekende tandem en we gaan tot het uiterste voor onze klanten. Particulieren, zelfstandigen en KMO’s: ze kunnen allemaal bij ons terecht!

We werken onder drie merknamen met bijhorende frisse logo’s: Leningcomfort, Verzekeringscomfort en Beleggingscomfort. Zoals deze namen aangeven, willen we onze klanten alle comfort bieden. En dat is heus geen loze belofte!

We gaan op zoek naar de meest geschikte lening, verzekering of belegging, volledig op maat van jouw persoonlijke situatie. Voor onze klanten gaan wij écht door het vuur!

Comfortabel lenen doe je bij Geert Dehaese

Één vast aanspreekpunt

Persoonlijk contact

Meer dan 30 jaar ervaring

Flexibel en onafhankelijk

Vlotte bereikbaarheid

Betrokkenheid bij onze klanten