Woonlening

Heb je plannen om een huis, appartement of tweede verblijf te kopen? Ga je verbouwen of je woning energetisch renoveren? Bij ons leen je comfortabel voor jouw woonproject, zonder zorgen!

Wij werken volledig onafhankelijk. Uit de producten van 20 kredietinstellingen kiezen we de lening die het best bij jouw persoonlijke situatie past. Een woonlening afsluiten doe je niet in een handomdraai. Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden en waarvoor we je graag bijstaan.

Wij helpen je bij je woonlening van de eerste tot de laatste stap:

Stap 1: Budget & actieplan

We bepalen het budget: hoeveel mag de woning kosten? Het is goed om een actieplan op te stellen: wat kan je doen om je situatie te verbeteren en meer middelen vrij te maken? We geven je zoekvraag door aan vastgoedmakelaars in ons netwerk zodat ze op zoek kunnen gaan naar geschikte panden.

Stap 2: Een bod doen

Heb je een leuke woning op het oog? Dan helpen we je om een correct en aanvaardbaar bod te doen. Wanneer het bod aanvaard is, wordt er een verkoopovereenkomst opgesteld door de notaris of makelaar. Die lezen wij voor je na, om zeker te zijn dat alles correct en duidelijk is.

Stap 3: De beste lening

We gaan op zoek naar de beste lening. We brengen de administratieve zaken in orde zodat de lening kan goedgekeurd worden door de kredietinstelling en naar de notaris kan. Onze betrokkenheid stopt niet als de lening afgesloten is. We volgen de tarieven op om eventueel de lening aan te passen.

Waarom kiezen voor een hypothecaire lening van Leningcomfort?

Eén vast aanspreekpunt

Persoonlijk contact

Meer dan 30 jaar ervaring

Flexibel en onafhankelijk

Altijd vlot bereikbaar

Betrokken bij onze klanten